Yves Krimpenfort

Wijn / spijs proeverijen

Wilt u graag ook zo'n avond of middag organiseren in een gezellige en besloten sfeer? Bij ons terecht in onze Vinotheca, met de focus op gezelligheid of juist op educatie het is allemaal bespreekbaar..

Tijdens de 'Wijn-Spijs proeverij' zullen wij ingaan op het combineren van eten en bijpassende wijnen. Het blijft uiteraard een kwestie van smaak, maar u zult er achter komen dat er wel degelijk regels te ontdekken zijn. Aan de hand van een aantal lekkere gerechtjes gaan we op onderzoek uit hoe we het beste een wijn met een bepaald gerecht kunnen combineren.

-Waar moet ik op letten bij een wijn-spijs combinatie?
-Wat is de structuur van een gerecht?
-Kan een wijn ook minder gaan smaken bij een bepaald gerecht?
Zo maar een paar vragen die de revue kunnen passeren.

Eén ding is zeker: het gaat vooral smullen worden!

Buiten een passie voor wijn, heb ik misschien nog wel meer een passie voor wijn gecombineerd met spijs. Wanneer u een proeverij boekt, is het dus belangrijk om te realiseren dat het gaat om de Wijn/Spijs combinatie. Ik probeer zoveel mogelijk rekening te houden met allergieën, maar uiteindelijk krijgt iedereen in de groep wel dezelfde gerechtjes. We zijn nou eenmaal geen restaurant waarbij je allemaal afzonderlijk van een kaart kunt kiezen.
Lekker eten wat de pot schaft dus.

Een Wijn & Spijs Proeverij op locatie is ook mogelijk (vanaf 10 personen) voor meer informatie over de mogelijkheden neemt u contact met ons op.