Yves Krimpenfort

Wijn- proeverijen

Krimpenfort Wijnen organiseert regelmatig wijnproeverijen of “opendeurdagen”, zoals de Belgen dat zo mooi kunnen zeggen.
(zie agenda) Op die bepaalde zondagmiddag bent u dan van harte welkom in Fort Waver-Amstel van 15.00 uur tot 18.00 uur. U kunt zonder aankondiging langskomen en vrijblijvend deelnemen aan de proeverij. Uitnodiging met vermelding van het thema ontvangt u middels de nieuwsbrief.

Daarnaast organiseren we ook een zgn.  'Masterclass', we nodigen dan een producent uit die ons alles komt vertellen en natuurlijk komt laten proeven, gevolgd door een diner met de wijnen.
(reserveren is noodzakelijk, want het aantal plaatsen is beperkt).

Voor besloten gezelschappen organiseren we regelmatig ook zgn. wijn/ spijs proeverijen, uiteraard ook weer geheel afgestemd op de wensen van het gezelschap.

Krimpenfort Wijnen kan ook voor u een wijnproeverij op maat organiseren. Geniet samen met vrienden, familie, collega’s of relaties van bijzondere wijnen in uiteenlopende stijl en ontdek welke smaak het beste bij u past. Doe inspiratie op bij het combineren van wijn en spijs, kom meer te weten over wijn, wijngebieden en wijnmakers en verbreed vooral uw smaak.

Bij ons in de Vinotheca of bij u thuis of op kantoor, in de middag of in de avond voor een gezellige, leerzame en informele proeverij. U geeft uw voorkeuren aan en wij zorgen ervoor dat het precies aansluit op uw wensen.

 

 • 15-07-2018 - Wijnproeverij 'zomerwijnen'

  Deze proeverij staat in het teken van wijnen voor alle dag en met name voor het zomerseizoen. Wijnen met een zgn, IGP status. Een herkomst bescherming met wat ruimere wettelijke voorschriften.

 • 16-09-2018 - Wijnproeverij 'Chili

  Op deze 'open deur dag ' proeven we de wijnen van Casa Silva, Chili

 • 14-10-2018 - Wijnproeverij 'Italië'

  De oktober-proeverij staat in het teken van onze Italiaanse wijnen.

 • 11-11-2018 - Wijnproeverij 'Spanje'

  Vandaag staat eindelijk onze selectie Spaanse wijnen in de 'picture'

 • 16-12-2018 - Wijnproeverij "Wijnen voor de feestdagen"

  De selectie van wijnen voor deze proeverij staat in het teken van de naderende feesdagen