Yves Krimpenfort

Wijn- proeverijen

Tijden veranderen, tijdens de zgn “Opendeurdagen” heb ik u altijd met veel plezier en enthousiasme op zondagmiddag ontvangen in Fort Waver-Amstel. Door de ‘pandomie’ heb ik u maanden lang u niet kunnen ontvangen om verschillende nieuwe ontdekkingen of nieuwe jaargangen te kunnen laten proeven en keldergeheimen met u delen.

Om deze reden en na veler verzoek, begin ik met onze
‘Club van vrienden van Krimpenfort Wijnen’ een ontmoetingspunt in Fort Waver-Amstel, waar ik nauw contact met u (en eventueel uw vrienden) kan onderhouden en vooral de aandacht kan geven, die ik vrienden altijd wil geven.

Op zaterdagmiddag kunt u tussen 13.00 en 15.00 uur bent u van harte welkom en er zal altijd iets te proeven openstaan en anders maak ik natuurlijk een fles open.

Iedere zaterdag? Nee, bel vooraf even, want het aantal vrienden wat ik kan ontvangen is beperkt of wanneer het mooi weer is ga ik lekker varen met m’n meisje of wanneer er ergens in Europa ijs ligt, ben ik weg! Maar meer waarschijnlijk, sta ik de keuken, voor een gezelschap dat s' avonds komt eten!
Dus echt even bellen om teleurstellingen te voorkomen.
(06 51 51 83 92)
Het proeflokaal is gehalveerd, (waarom en hoe vertel ik u graag persoonlijk) bovendien heb ik een mooie proeftafel gemaakt,
zodat we met de vrienden 'en petit commité' gezellig kunnen proeven.
Voor besloten gezelschappen organiseer ik regelmatig ook zgn. wijn/spijs proeverijen, uiteraard geheel afgestemd op de wensen van het gezelschap (maximaal 12 personen!) bij mij in de Vinotheca.
U geeft uw voorkeuren aan en ik zorg ervoor dat het allemaal aansluit op uw wensen.

Yves