Yves Krimpenfort

Wijnproeverijen

Krimpenfort Wijnen organiseert regelmatig wijnproeverijen of “opendeurdagen”, zoals de Belgen dat zo mooi kunnen zeggen.
(zie agenda) Op die bepaalde zondagmiddag bent u dan van harte welkom in Fort Waver-Amstel van 15.00 uur tot 18.00 uur. U kunt zonder aankondiging langskomen en vrijblijvend deelnemen aan de proeverij. Uitnodiging met vermelding van het thema ontvangt u middels de nieuwsbrief.

Voor besloten gezelschappen organiseren we regelmatig ook zgn. wijnspijs avonden, uiteraard ook weer geheel afgestemd op de wensen van het gezelschap.

Krimpenfort Wijnen kan ook voor u een wijnproeverij op maat organiseren. Geniet samen met vrienden, familie, collega’s of relaties van bijzondere wijnen in uiteenlopende stijl en ontdek welke smaak het beste bij u past. Doe inspiratie op bij het combineren van wijn en spijs, kom meer te weten over wijn, wijngebieden en wijnmakers en verbreed vooral uw smaak.
Bij ons inde Vinotheca of bij u thuis of op kantoor, in de middag of in de avond voor een gezellige, leerzame en informele proeverij. U geeft uw voorkeuren aan en wij zorgen ervoor dat het precies aansluit bij uw wensen.

 

  • 19-11-2017 - Wijnproeverij 'Spanje'

    staat eindelijk onze selectie Spaanse wijnen in de 'picture'

  • 10-12-2017 - Kerstmarkt de Hoef

    staan we op de gezelligste 'kerstmarkt' van de regio, in de Hoef (Ronde Venen).

  • 17-12-2017 - Wijnen voor de feestdagen

    staat de proeverij "Wijnen voor de feestdagen" gepland