Yves Krimpenfort

Wijn- proeverijen

Krimpenfort Wijnen organiseert regelmatig wijnproeverijen of “opendeurdagen”, zoals de Belgen dat zo mooi kunnen zeggen.
(zie agenda) Op die bepaalde zondagmiddag bent u dan van harte welkom in Fort Waver-Amstel van 15.00 uur tot 18.00 uur. U kunt zonder aankondiging langskomen en vrijblijvend deelnemen aan de proeverij. Uitnodiging met vermelding van het thema ontvangt u middels de nieuwsbrief.

Daarnaast organiseren we ook een zgn.  'Masterclass', we nodigen dan een producent uit die ons alles komt vertellen en natuurlijk komt laten proeven, gevolgd door een diner met de wijnen.
(reserveren is noodzakelijk, want het aantal plaatsen is beperkt).

Voor besloten gezelschappen organiseren we regelmatig ook zgn. wijn/ spijs proeverijen, uiteraard ook weer geheel afgestemd op de wensen van het gezelschap.

Krimpenfort Wijnen kan ook voor u een wijnproeverij op maat organiseren. Geniet samen met vrienden, familie, collega’s of relaties van bijzondere wijnen in uiteenlopende stijl en ontdek welke smaak het beste bij u past. Doe inspiratie op bij het combineren van wijn en spijs, kom meer te weten over wijn, wijngebieden en wijnmakers en verbreed vooral uw smaak.

Bij ons in de Vinotheca of bij u thuis of op kantoor, in de middag of in de avond voor een gezellige, leerzame en informele proeverij. U geeft uw voorkeuren aan en wij zorgen ervoor dat het precies aansluit op uw wensen.

 

 • 10-03-2018 - 'Masterclass'-proeverij van Tacchino.

  Zaterdag 10 maart zal Romina Tacchino tijdens een Masterclass - proeverij haar wijnen presenteren. Aansluitend organiseren we een wijn-spijs diner met haar wijnen. Reservering gewenst. informatie volgt.

 • 15-04-2018 - 15-04-2018 - Wijnproeverij 'voorjaarswijnen'

  Wijnen die uitstekend passen in die gastronomisch zo heerlijke seizoen.

 • 17-06-2018 - Wijnproeverij 'Zuid-Frankrijk"

  Vandaag proeven we de wijnen uit Zuid-Frankrijk. Van de Provence tot Sud-Quest. Allemaal wijnen met een zgn A.O.P, status Beschermde herkomst

 • 15-07-2018 - Wijnproeverij 'zomerwijnen'

  Deze proeverij staat in het teken van wijnen voor alle dag en met name voor het zomerseizoen. Wijnen met een zgn, IGP status. Een herkomst bescherming met wat ruimere wettelijke voorschriften.